top of page
IMG_20220701_190857.jpg
 Psicologia
 

El benestar psicologic és un repte de salut important. Créixer sa, implica aprendre a ser conscient de les pròpies capacitats, limitacions, saber fer front a les decisions i responsabilitats de la vida, així com saber relacionar-se amb els altres.

 

INFANTS 

En l'etapa de la infantesa la persona forja les bases de la seva personalitat i desenvolupa les capacitats intel·lectuals bàsiques , per això ´ñes fonamental que el infant compti amb un entorn que li garanteixi afecte, cura física i una bona educació. 

 

JOVES

L'adolescència és una etapa d'especial atenció, és l'etapa de consolidar valors, creences i estratègies d'afrontamen, així com d'envoltar-se  d'un bon entorn, d'assolir una bona autoestima i seguretat. Aquesta camí comporta un procés de canvis , tan mentals com corporals, destinats a elaborar estratègies d'adaptació per aquesta nova estapa de demandes, tan seves com a de l'entorn.

 

ADULTS

Al llarg de la vida, totes les persones passem per diferents etapes que anem superant. Però quan en algun moment les dificultats ens sobrepassen ens podem sentir angoixats, nerviosos, irritats... i necessitem ajuda per gestionar aquest malestar i aconseguir els canvis necessaris per a sentir-nos millor.

 

LLEGIR MÉS

 

 

 

IMG_20220823_222221.jpg
 Psicopedagogia

Les dificultats d'aprenentatge, el baix rendiment escolar, o el que en diem "males notes" pot respondre a diverses raons: dislèxia, discalcúlia, TDAH... sense oblidar que sovint aquestes dificultats estan associades a aspectes emocionals que cal tenir en compte.

En ocasions, els infants i/o joves poden necessitar un acompanyament individualitzat i ajustat a les seves necessitats específiques. L'objectiu de la reeducació piscopedagògica és oferir eines i estratègies per fer front a aquestes dificultats i minimitzar-ne els efectes. 

LLEGIR MÉS

bottom of page